Leverantörer - Dialogen Leverantören finns inte registrerad

Winbas hjälp

Leverantörer - Dialoger

Leverantören finns inte registrerad i leverantörsregistret. Antingen har leverantörens nummer angivits felaktigt eller så ska denna leverantör läggas upp i leverantörsregistret.

1. Kontrollera leverantörsnumret genom att välja alt+pil-ner för att aktivera söklistan. Genom att sortera på söknamn kan man avgöra om leverantören möjligen finns registrerad med ett nummer som skiljer sig från det som är angivet.

2. Om leverantören inte finns registrerad, ska den läggas upp som en ny leverantör i Leverantörer. För att öppna registrering av leverantörer, tryck tangenterna Shift+F7, eller använd knappen i knappraden.