Produkter - Dialogen Ange produkt

Winbas hjälp

Produkter - Dialoger

En produkt ska anges innan den avsedda funktionen kan utföras.

1. Ange nummer som avser en registrerad produkt i fältet som är avsett för produktnummer och tryck Enter. Fältet som är avsett för produktnummer är markerat efter att dialogen har stängts med OK.

2. Använd knappen Pil-ner eller tangentkombinationen <Alt+Pil-ner> för att öppna söklistan sorterad på antingen produktnummer eller produktens benämning, beroende på ifrån vilket fält funktionen valdes.

För ytterligare information se avsnittet: